Onderstaande persoon of firma heeft onze firma nadeel berokkend. Dat kan zijn omwille van kwaadwillige niet betaling van geleverde goederen of het kan gaan om fraude. Deze pagina dient enkel ter afschrikking van oneerlijke mensen, indien u zaken met ons doet en alles verloopt eerlijk, zal u hier niet verschijnen. Als u moeite heeft een rekening te betalen, neem dan contact en we vinden wel een oplossing. Indien u vindt dat u als bedrijf onterecht op deze lijst staat vermeld, volstaat het om de schuld die u hebt aan ons te vereffenen, dan wordt uw vermelding meteen verwijderd. Indien u zelf of uw advokaat dreigbrieven laat sturen, vermelden we dit erbij. Bellen heeft geen zin. Dit is een publieke schandpaal en we menen het, want het is de enige nog werkzame manier.

naamAdvocatenkantoor Ockier
woonplaats
datum2019-01-01
bedrag56000
uitlegHet kantoor Ockier heeft mijn firma verdedigd in een rechtzaak in eerste aanleg. Althans, ik vind dat ze deden alsof.
Ze hebben een grote som geld aan erelonen verbrast, om mij dan slecht te verdedigen. De gerechtsdeskundige heeft in zijn verslag valsheid in geschrifte gepleegd en dat hebben zij niet tegenover mij of in de verdediging onderkend, ondanks de wetenschap dat er nog een externe deskundige werd geraadpleegd. Dat is ofwel grove nalatigheid dat ze het niet gezien hebben. Het zou ook kunnen dat ze het wel gezien hadden, en dan is het uiteraard een misdrijf. Men moet ook weten dat zij veel samenwerken met de gerechtsdeskundige die de valsheid gepleegd heeft en zijn werkwijze zelfs verdedigen (heb ik op papier).
Daarmee dat ik onterecht veroordeeld werd tot een astronomische schadevergoeding en nog een reeks daarop mee-fietsende kosten. Als ik Mt. Ockier confronteer met zijn tekortkomingen en een compensatie vraag, word ik meteen afgedreigd dat hij in een zaak tegen hem meteen 'tergend en roekeloos geding' zal pleiten. Tiens, heb ik hem niet ergens ruim 7936.58 euro betaald om er de zot mee te houden?
Volgens ockier zie ik zaken zie die er niet zijn, terwijl de fraude wel mooi op papier te onderkennen valt, is het dan zo dat het kantoor Ockier de door de rechtbank ge´nstitutionaliseerde fraude goedkeurt dan wel mee organiseert? Ik heb hier binnenkort een lijvig boek over klaar, vol bewijzen en gevolgtrekkingen.