Onderstaande persoon of firma heeft onze firma nadeel berokkend. Dat kan zijn omwille van kwaadwillige niet betaling van geleverde goederen of het kan gaan om fraude. Deze pagina dient enkel ter afschrikking van oneerlijke mensen, indien u zaken met ons doet en alles verloopt eerlijk, zal u hier niet verschijnen. Als u moeite heeft een rekening te betalen, neem dan contact en we vinden wel een oplossing. Indien u vindt dat u als bedrijf onterecht op deze lijst staat vermeld, volstaat het om de schuld die u hebt aan ons te vereffenen, dan wordt uw vermelding meteen verwijderd. Indien u zelf of uw advokaat dreigbrieven laat sturen, vermelden we dit erbij. Bellen heeft geen zin. Dit is een publieke schandpaal en we menen het, want het is de enige nog werkzame manier.

naam FFI BVBA, EFWEX beurs
woonplaatsZulte
datum2016-04-04
bedrag
uitlegIk had al in 2014 beslist om deel te nemen aan deze parketbeurs in 2016. Echter, na het overlijden van mijn echtgenote in juni van dat jaar en het feit dat ik op het moment van de beurs helemaal alleen in stond voor de zorg van mijn 2 kinderen van 9 en 11 jaar, had ik beslist dan toch niet deel te nemen. De reactie van de heer De Ridder was beide ontnuchterend en walgelijk. Zonder voorafgaande verwittiging (ja liegen ook dus, tegen de rechter) dagvaarding en rechtzaak. Ik heb dat bedrag dan maar betaald aan deze gedreven luchtverpester en zelfs toen vond zijn advokaat (Hans Van Dooren / Nathalie Gernay) het nog gepast om tegen de rechter te gaan uitleggen wat een onverlaat ik wel was en dat 'persoonlijke motieven zoals een overleden echtgenote los staan van professionele bezigheden'. (Ja, dat pleiten die gangsters dus.) Aangezien ik niet kon aanwezig zijn op de rechtzaak, het was paasvakantie en ik verzorgde die dag zelf de opvang voor mijn kinderen, heeft rechter Lieve Hoste dan maar de genadesteek toebedeeld. Wel mevrouw Hoste, ik stel voor dat u zich gezamenlijk met bovenstaand schoelie, gehuld in een berevel naar Compostella begeeft ter penitentie. En bij terugkomst neemt u uw intrek in een hol in het Zoniënwoud, want daar horen jullie thuis. Wat politieke benoemingen en middeleeuws corporatisme allemaal niet verantwoordelijk voor zijn. Allerminst voor menselijkheid.

Meneer De Ridder slaagde er zelfs in om mij een aanbod te doen om voor de beurs van 2018 in te schrijven, mits 20% korting - terwijl hij nog meer korting gaf aan andere vroeginschrijvers enige maanden later... toen bleek dat hij zijn tent niet vol kreeg, probeerde hij nogmaals, en zou een bedrag ter grootte van het voorschot (wat dat ook mocht zijn) in mindering brengen. Wat een sjoemelaar! Ik was trouwens niet zinners daar mijn kostbare tijd te verdoen en bedankte vriendelijk, waarop zijn repliek was 'even goeie vrienden' - standaardrepliek uiteraard, die van hem een grote sjoemelaar maakt.